Bos Autoschade
HISTORIE   AUTOSCHADE   BERGING + TRANSPORT   PECHHULP   CONTACT

AUTOSCHADE


Bij Bos Autoschade praten wij niet over schade. Wij praten liever over herstel. Welk herstel is precies nodig voor uw auto of bedrijfswagen? En vooral: wanneer kunt u weer over uw auto beschikken? Die vragen nemen wij als eerste met u door bij het intakegesprek. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

Ook veel andere zaken regelen wij persoonlijk voor u. Van vervangend vervoer tot en met de afhandeling met de verzekering. Als lid van de grootste landelijke groep ondernemers in autoherstel kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring, kwaliteit en deskundigheid. Op het moment dat u met ons in contact komt gaat er waarschijnlijk heel wat door uw hoofd. Autoschade komt nooit gelegen en omdat het meestal beperkt blijft tot een enkele keer, weet u vaak niet wat er op u af komt.

Bij Bos Autoschade begrijpen wij dat goed. U kunt met een gerust hart uw auto aan ons overhandigen. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling.
Wij herstellen uw auto vakkundig en regelen tegelijkertijd de administratieve afwikkeling met de betrokken tussenpersonen.

Het zou toch perfect zijn om dit traject zorgeloos uit handen te geven? Maak dan snel kennis met Bos Autoschade, lid van Allround Automotive Solutions (A.A.S.).
A.A.S.-schade-herstellers biedt een totaaloplossing en alle zaken rondom schade kunnen wij als ervaren experts van u overnemen.

Bos Autoschade is ook aangesloten bij FOCWA en voldoet dus aan de hoge eisen die gesteld worden aan bedrijven die bij deze organisatie zijn aangesloten. FOCWA Eurogarantbedrijven herstellen auto’s van alle merken en elk type.

AutoschadeAutoschadeAutoschadeAutoschade