Bos Autoschade
HISTORIE   AUTOSCHADE   BERGING + TRANSPORT   PECHHULP   CONTACT

CONTACT


Openingstijden


Maandag t/m vrijdag 08.00 uur - 18.00 uur en zaterdag van 09.00 uur -12.00 uur. De receptie wordt continu bemand door kundige mensen.

Persoonlijke benadering op maat


De vakbekwame bezetting voorkomt lang wachten en onbegrip voor uw situatie. Onze ervaring is dat velen van u weinig tijd hebben. Zo kunnen wij het afwikkelen van verzekeringskwesties geheel voor u regelen. U kunt snel weer verder en wij begeven ons op bekend terrein.
Autoschade Bos wil een betrouwbaar en goed renderend autoherstelbedrijf zijn waarin goede prijs/kwaliteit wordt geleverd in een omgeving waar de mens centraal staat. Door onze zorg en betrokkenheid voor de mens streven wij in een efficiŽnte organisatie naar maximaal tevreden klanten en medewerkers.
Er werken bij ons enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Door hun uiteenlopende ervaring, achtergrond en expertise vormen zij met elkaar een uitstekend team. Wij leiden onze medewerkers op, scholen hen bij en informeren hen over de laatste stand van zaken op het gebied van techniek, automatisering, veiligheid en zorg voor het milieu. Hierdoor herstellen zij autoschade perfect volgens de laatste technieken en met aandacht voor hun eigen welzijn en het milieu.